Odpoved druge preizkušnje državnega prvenstva v cross countryju

Preizkušnja, ki je bila predvidena 3. aprila 2021 v Kočevju je odpovedana zaradi epidemije koronavirusa.


Epidemija koronavirusa neusmiljeno kroji vsakdanjik in tudi državna prvenstva pod okriljem AMZS. Prihajajoči konec tedna je bila predvidena uvodna preizkušnja za točke državnega prvenstva v cross countryju, ki je bila načrtovana v Ribniku na Hrvaškem. Ta je bila v začetku marca odpovedana, zdaj pa je prišlo še do odpovedi dirke, ki je bila planirana 3. aprila v Kočevju. Dirka je odpovedana zaradi epidemije koronavirusa ter ukrepov in veljavnih predpisov Vlade Republike Slovenije vsled bolezni covid-19. Morebiten nadomestni termin izvedbe dirke še ni znan. Ko bo, boste o tem pravočasno obveščeni skozi komunikacijske kanale AMZS. Prav tako boste pravočasno obveščeni tudi o morebitnem sproščanju ukrepov povezanih z boleznijo covid-19. Vse pristojnosti v zvezi z ukrepi in predpisi glede bolezni covid-19 so v domeni Vlade Republike Slovenije, za dosledno izvajanje ukrepov pa skrbijo Upravne enote na posameznem področju. Avto-moto zveza Slovenije in organizator kočevske preizkušnje Moto X Generation vse akterje in deležnike prosita za razumevanje v upanju, da se bodo razmere kmalu popravile do te mere, da se bo življenje vrnilo v stare tirnice ter da bo znova moč kmalu spet dirkati in tekmovati. Po koledarju dirk, ki se lahko še spremeni, bo zdaj prva dirka državnega prvenstva v cross countryju 8. maja 2021 na Vranskem v organizaciji MZS.

Za vse morebitne dodatne informacije in pojasnila ali razjasnitev nejasnosti v zvezi s predvidenim urnikom dirk za vse panoge pod okriljem AMZS vam je na sedežu AMZS na voljo vodja področja avto-moto šport Luka Mežan.

Ključne besede


AMZScross countrydržavno prvenstvoodpovedkoledar dirkdržavno prvenstvo v cross countryjukoronavirusepidemijaMZSMoto X Generation

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

6

Priljubljenost članka

6

Shrani

Delite s prijatelji