Odpovedana prva dirka državnega prvenstva v cross countryju

Zaradi epidemije koronavirusa je odpovedana uvodna dirka državnega prvenstva v cross countryju, ki je bila predvidena 20. marca 2021.


Epidemija koronavirus in v zvezi z njo povezani ukrepi pošteno krojijo naš vsakdanjik ter tudi športne prireditve in različna tekmovanja. Avto-moto zveza Slovenije sporoča, da je odpovedana uvodna preizkušnja za točke državnega prvenstva v cross countryju, ki je bila v organizaciji MZS predvidena 20. marca 2021 na progi v Ribniku na Hrvaškem. Nadomestni termin dirke še ni znan - ko bo sprejet in potrjen, boste o tem pravočasno obveščeni. To pomeni, da se bo državno prvenstvo v cross countryju začelo 3. aprila 2021 z dirko, ki jo bo organiziral Moto X Generation v Kočevju. Koledar vseh dirk državnega prvenstva v vseh panogah pod okriljem AMZS najdete na tej povezavi.

Za vse morebitne dodatne informacije in pojasnila ali razjasnitev nejasnosti v zvezi s predvidenim urnikom dirk za vse panoge pod okriljem AMZS vam je na sedežu AMZS na voljo vodja področja avto-moto šport Luka Mežan.

Ključne besede


AMZSdržavno prvenstvoodpovedkoledar dirkdržavno prvenstvo v cross countryjuMZSMoto X Generation

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

5

Priljubljenost članka

5

Shrani

Delite s prijatelji