Odpovedane uvodne motokros dirke pokalnega in državnega prvenstva

Epidemija koronavirusa kroji urnik preizkušenj pokalnega in državnega prvenstva Slovenije v motokrosu. Dirke na progi Prilipe pri Brežicah so namreč odpovedane.


Nova sezona za slovenske motokrosiste je pred vrati. Čez mesec dni, 3. aprila 2021, je bila na stezi Prilipe pri Brežicah predvidena uvodna preizkušnja pokalnega prvenstva Slovenije, a je dirka zaradi epidemije koronavirusa ter ukrepov in veljavnih predpisov Vlade Republike Slovenije vsled bolezni covid-19 žal odpovedana. Prav tako je odpovedana tudi prva dirka državnega prvenstva Slovenije, ki je bila načrtovana 10. in 11. aprila 2021 prav tako na tem prizorišču, kjer sta bili v tem času predvideni tudi preizkušnji za točke evropskega prvenstva v razredih EMX 65 in EMX 85. O morebitnem sproščanju ukrepov povezanih z boleznijo covid-19 boste pravočasno obveščeni. Vse pristojnosti v zvezi z ukrepi in predpisi glede bolezni covid-19 so v domeni Vlade Republike Slovenije, za dosledno izvajanje ukrepov pa skrbijo Upravne enote na posameznem področju. Avto-moto zveza Slovenije in organizator prvih dirk sezone pokalnega in državnega prvenstva AMD Brežice vse akterje in deležnike prosita za razumevanje v upanju, da se bodo razmere kmalu popravile do te mere, da se bo življenje vrnilo v stare tirnice ter da bo znova moč kmalu dirkati in tekmovati.

Za vse morebitne dodatne informacije in pojasnila ali razjasnitev nejasnosti v zvezi s predvidenim urnikom dirk za vse panoge pod okriljem AMZS vam je na sedežu AMZS na voljo vodja področja avto-moto šport Luka Mežan.

Ključne besede


AMZSmotokrosAMD Brežicedržavno prvenstvoevropsko prvenstvodržavno prvenstvo v motokrosuEMX85EMX65

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

42

Priljubljenost članka

42

Shrani

Delite s prijatelji