Prva AMZS Idealna linija v sezoni

Uvodna oddaja sezone več o spletnem kartingu, prvi dirki sezone državnega prvenstva v kartingu ter o pripravah motokrosistov Tima Gajserja in Jana Pancarja.


Produkcijska ekipa AMZS je pripravila prvo oddajo AMZS Idealna linija v letu 2021. V njej boste spoznali najboljše voznike spletnega kartinga v Sloveniji. AMZS je namreč v februarju in marcu izpeljal premierno državno prvenstvo v e-kartingu, ki je naletelo na zelo dober odziv. Konec marca je bil italijanski Jesolo prizorišče prve dirke državnega prvenstva v kartingu in obračune v vseh kategorijah, ki so štele za prve točke državnega prvenstva, je podrobno spremljala tudi naša kamera. Tim Gajser je aktualni svetovni prvak razreda MXGP, Jan Pancar pa je slovenski predstavnik na tekmovanjih najvišjega ranga v motokrosu v razredu MX2. Obiskali smo ju in zaupala sta nam, kako sta pripravljena in kaj vse počneta v pripravah na novo sezono, v kateri sta si zastavila visoke cilje.

Vabljeni k ogledu!

#amzsSport
Spremljajte in sledite nas na AMZS YouTube kanalu ter na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Ključne besede


AMZSTim GajsermotokroskartingJan Pancardržavno prvenstvosvetovno prvenstvoIdealna linijadržavno prvenstvo v kartinguspletni karting

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

37

Priljubljenost članka

37

Shrani

Delite s prijatelji