Seminar za predstavitev ukrepov za pomoč športu PKP 9

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ), Direktorat za šport v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT) vabi na spletni seminar, ki bo 20. julija 2021.


AMZS obvešča, da Direktorat za šport, ki deluje v okviru MIZŠ, v sodelovanju z MGRT organizira spletni seminar, na katerem bodo predstavili ukrepe za pomoč športu zajetih v novem Zakonu o interventnih ukrepih za pomoč gospodarstvu in turizmu pri omilitvi posledic epidemije COVID-19 (ZIUPGT), ki je začel veljati v sredo 14. julija 2021. Predstavili bodo tudi še vedno veljavne ukrepe iz preteklih protikoronskih paketov (PKP).

Seminar bo potekal v torek 20. julija 2021 med 14. in 16. uro, izvajal pa se bo z uporabo spletne platforme Zoom.

PKP 9 je sicer začel veljati v sredo 14. julija 2021. Besedilo zakona je objavljeno na tej povezavi.
Ukrepi zajemajo pomoč:

  • nepridobitnim organizacijam (društva, zveze društev, zavodi...)
  • pridobitnim organzacijam (d.o.o., d.n.o., d.d....)
  • posameznikom, ki opravljajo dejavnost (zasebni športni delavec, poklicni športnik, s.p.)

Ker je število mest omejeno na 300, vas vabimo, da prijave za udeležbo oddate s pomočjo spletnega prijavnega obrazca, ki ga najdete na tej povezavi. 

Za morebitna dodatna pojasnila vam je na voljo tudi Zvijezdan Mikić, sicer višji svetovalec Direktorata za šport. Kontaktirate ga lahko na email naslov: zvijezdan.mikic1@gov.si.

Ključne besede


AMZSkoronavirusprotikoronski ukrepicovidMIZŠMGRTDirektorat za športRepublika Slovenija

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

1

Priljubljenost članka

1

Shrani

Delite s prijatelji