Tim Gajser v Čisti desetki

Slavko Jerič je napisal knjigo z naslovom Čista desetka, v kateri ima svoje mesto tudi najboljši slovenski motokrosist Tim Gajser.


Slavko Jerič je športni novinar, ki dela v Multimedijskemu centru RTV Slovenija. Pred dnevi je založba Mladinska knjiga izdala njegovo knjigo z naslovom Čista desetka, v kateri Jerič obravnava nekatere zlate trenutke slovenskega športa v obdobju med 2011 in 2020. V knjižnem prvencu je Jerič izbral tudi nekaj mednarodnih mejnikov minulega desetletja, pri tem pa ni navajal zgolj gola dejstva ali številke, temveč je poiskal zanimiva ozadja, ki so pripeljala do posameznih velikih uspehov. Med izbranimi zelo zanimivimi in tudi nekaterimi morda celo nenavadnimi zgodbami je eno namenil tudi najuspešnejšemu slovenskemu motošportniku Timu Gajserju, ki ga je označil za vrhunskega jezdeca v motokrosu. Za vse ljubitelje športa je Jeričeva knjiga takorekoč obvezno branje in hkrati nepogrešljiv pripomoček pri osveževanju spomina ter tudi nekakšen časovni stroj, ki bo vsakega bralca verjetno vrnil v dneve, ko je z mravljinci po hrbtu spremljal dosežke, ki so se globoko zapisali v slovensko športno zgodovino.

Slavko Jerič s knjigo Čista desetka.

Ključne besede


Tim Gajsermotokrossvetovni prvakknjigaSlavko Jerič

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

9

Priljubljenost članka

9

Shrani

Delite s prijatelji