Roza dirka za dekleta v Vrtojbi

V soboto 18. septembra 2021 društvo GAS Vrtejba organizira dirko, ki je namenjena zgolj za predstavnice ženskega spola.


Dirkanje ima na severno-primorskem koncu dolgoletno tradicijo. Med najaktivnejšimi članicami AMZS so brez dvoma člani Društva GAS Vrtejba, ki vnovič organizirajo t.i. Roza dirko. Ta je namenjena samo za ženske in dekleta, ki so željne adrenalinskega sproščanja ob dirkanju z gokarti.

Na dirkaškem poligonu ob slovensko-italijanski meji bodo punce vozile v soboto 18. septembra 2021 ob 16. uri. Udeležba je za žene in dekleta brezplačna.

Vse zainteresirane se bodo lahko 12. septembra 2021 udeležile tudi neuradnega treninga na kartodromu v Vrtojbi. Več informacij o tem dobite na www.drustvo-gas.si, kjer lahko najdete tudi pravilnik dirke ter prijavnico, ki jo morate izpolniti in poslati organizatorju do 4. septembra 2021. Ker je število mest na dirki omejeno, pohitite s prijavami. V okviru tekmovanja žensk, deklet in mamic bo organiziran tudi družinski živ-žav, na katerem bodo lahko na svoj račun prišli tudi otroci tekmovalk.

V sklopu Roza dirke bo izžrebanih 8 deklet, ki bodo dobile možnost, da se udeležijo tečaja varne vožnje v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem, ki bo potekal 26. septembra 2021 od 8. pa do 16. ure. V Društvu GAS Vrtejba bodo poskrbeli za prevoz do Vranskega, kjer srečne izžrebanke ob prihodu čaka tudi opojno dišeča kavica z rogljičkom, poskrbljeno pa bo tudi za kosilo, ki je vključeno v tečaj.

Ključne besede


AMZSAMZS Center varne vožnjekartingŽensketečaj varne vožnjeVranskogokartAMZS Center varne vožnje VranskoGAS VrtejbaRoza dirka

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

13

Priljubljenost članka

13

Shrani

Delite s prijatelji