Seminar za začetnike/novince v kartingu

Okvirni koledar dirk državnega prvenstva v kartingu še ni potrjen, vseeno pa aktivnosti v zvezi z novo karting sezono že potekajo. AMZS bo za začetnike oziroma novince v panogi organiziral seminar, ki je obvezen je za vse, ki bodo prvič zaprosili za tekmovalno licenco AMZS.


Nova sezona v državnem in pokalnem prvenstvu v kartingu je pred vrati. Tudi v letu 2022 so v boju za naslov državnih prvakov v kartingu predvidene štiri preizkušnje, ki jih bo Komisija za karting pri AMZS verjetno potrdila v prihodnjih dneh. Uvodna dirka bo podobno kot lani bržčas znova v Jesolu, in sicer že čez dober mesec dni. Zato je bo Avto-moto zveza Slovenije, nacionalna športna zveza za motošport in karting, pripravila seminar za vse voznike začetnike oziroma novince v panogi karting.

Seminar bo izveden v sredo, 26. januarja 2022 ob 18. uri in je obvezen za vse tekmovalce začetnike oziroma novince, ki bodo prvič zaprosili za tekmovalno licenco AMZS.

Na seminar, ki bo potekal s pomočjo aplikacije Teams, se lahko vsi zainteresirani prijavite na email naslov sport@amzs.si. Po prijavi boste nato na email pravočasno dobili povezavo, s katero se boste lahko udeležili seminarja ob zgoraj navedenem datumu in uri. Vabljeni!

Ključne besede


AMZSkartingdržavno prvenstvolicencaseminar

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

1

Priljubljenost članka

1

Shrani

Delite s prijatelji