Šport TV medijski sponzor državnega prvenstva v motokrosu

3. aprila 2022 bo na sporedu prva od skupno sedmih dirk državnega prvenstva v motokrosu, ki bo letos pod medijskim pokroviteljstvom televizije Šport TV.


Avto-moto zveza Slovenije, nacionalna športna zveza za motošport in karting, tudi v letu 2022 organizira državno prvenstvo v motokrosu. Novost v novi sezoni je, da bo medijski sponzor državnega prvenstva v motokrosu Šport TV - prva športna televizija.

Partner državnega prvenstva v motokrosu je postalo tudi Športno društvo TIGA243, sicer ena od štirih novih pridruženih članic AMZS, ki jih je potrdil Upravni odbor AMZS na 4. redni seji v torek 15. marca 2022 v konferenčni dvorani AMZS na Dunajski cesti 128. 

V preteklih dveh sezonah je bilo moč kratke reportaže z dirk državnega prvenstva v motokrosu kot tudi preizkušenj za točke državnega prvenstva v ostalih panogah pod okriljem AMZS spremljati v spletni oddaji AMZS Idealna linija, ki bo v letošnjem letu predvajana tudi na Šport TV. Uvodna preizkušnja za točke državnega prvenstva v motokrosu bo sicer že 3. aprila 2022 na progi Prilipe, organizirali pa jo bodo prizadevni člani AMD Brežice.

Na koledarju preizkušenj za točke državnega prvenstva v motokrosu je sedem dirk. Vsi, ki se bodo udeležili vseh sedmih dirk, bodo lahko sodelovali v tudi žrebu za Nagradni sklad AMZS motošport in karting Slovenija 2022.

Ključne besede


AMZSmotokrosdržavno prvenstvodržavno prvenstvo v motokrosuIdealna linijaŠport TVmedijski sponzorTIGA243

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

13

Priljubljenost članka

13

Shrani

Delite s prijatelji