AMZS Idealna linija o dirkah na Prilipah, v Le Mansu, na Pannonia Ringu, v Vrtojbi in v Savskem Marofu

Tretja oddaja v letu 2022 o podrobnostih dirk državnega prvenstva v motokrosu, minimotu, minigp-ju, skuterjih in cestno hitrostnem motociklizmu ter prvi preizkušnji sezone za cestno hitrostne prikoličarje.


AMZS Idealna linija v tretji letošnji oddaji poroča o vtisih in razpletih slovenskih motokrosistov po prvih dveh dirkah državnega prvenstva, ki sta bili na Prilipah in v Savskem Marofu na Hrvaškem. V Le Mansu v Franciji je bila na sporedu prva dirka svetovnega prvenstva cestno hitrostnih prikoličarjev z udeležbo slovenskega voznika Janeza Remšeta. Na dirkališču Pannonia Ring na Madžarskem so imeli za točke državnega prvenstva prvo preizkušnjo cestno hitrostni motociklisti. V Vrtojbi pa so se prav tako na uvodni dirki sezone državnega prvenstva merili voznice in vozniki minimota, minigp-ja in skuterjev, tekmovalci v supermotu pa so vozili za pokalno prvenstvo Slovenije.

Vabljeni k ogledu!

 

Ključne besede


AMZSmotokrossupermotominimotoskuterprikoličarjidržavno prvenstvocestno hitrostni motociklizemJanez Remšesvetovno prvenstvolicencaminigppokalno prvenstvoIdealna linija

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

12

Priljubljenost članka

12

Shrani

Delite s prijatelji