Spremenjen termin motokros šole ŠD MX Akademije Saša Kraglja

Avto-moto zveza Slovenije in ŠD MX Akademija Sašo Kragelj obveščata, da je prišlo do spremembe prvega termina motokros šole, ki je bil predviden v soboto 23. aprila 2022


AMZS v sodelovanju z Motokros akademijo Saša Kraglja organizira motokros šolo, v kateri se bodo lahko mladi od 4 do 6 let prvič spoznali z motokros motorjem. Prvi termin je bil enkrat že prestavljen, zdaj pa ga je potrebno znova prestaviti, saj je v soboto 23. aprila napovedan dež, kar je za začetnike na motokros motorjih zelo neprimerno vreme za spoznavanje z motokrosistično abecedo. Nov termin je zdaj sobota 21. maj 2022. Preostala dva termina ostajata v prvotno načrtovanem koledarju, in sicer v soboto 25. junija 2022 ter soboto 20. avgusta 2022. Mladi in motokros uka željni otroci bodo prve zavoje in prve kroge na motokros motorju lahko naredili na poligonu Motokros akademije Saša Kraglja, ki se nahaja ob sloviti radizelski progi.

Vsi zainteresirani lahko dodatne informacije v zvezi s prostimi termini in z izvedbo motokros šol dobite na email naslovu motokrosakademija@gmail.com ali osebno pri Sašu Kraglju na telefonski številki 031 880 000.

Ključne besede


AMZSmotokrosmotokros šolalicencaŠD MX Akademija Sašo Kragelj

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

1

Priljubljenost članka

1

Shrani

Delite s prijatelji