Novinarska konferenca AMZS pred začetkom sezone 2023 v motošportu in kartingu

AMZS je gostil svoje športnike in predstavnike medijev na novinarski konferenci pred štartom prvih dirk državnega prvenstva in svetovnega prvenstva v motokrosu v sezoni 2023.


Avto-moto zveza Slovenije, nacionalna športna zveza za motošport in karting, je v idiličnem okolju AMZS Centra varne vožnje na Vranskem pripravila novinarsko konferenco, ki so se je udeležili predstavniki medijev in šest tekmovalcev iz posameznih panog, ki jih ima pod svojim okriljem AMZS. Speedway je zastopal najboljši mladinec preteklega leta Anže Grmek, cestno hitrostni motociklizem aktualni državni prvak v razredu supersport 600 Enej Logar, motokros uveljavljeni voznik na dirkah svetovnega prvenstva razreda MX2 Jan Pancar, trial mladi in sila obetavni državni prvak med otroki Lovro Setnikar, karting izvrstni Aleksandar Bogunović, ki je sicer v Španiji, kjer ga konec tedna že čaka dirka evropskega prvenstva, a se je zbranim vseeno priključil po video povezavi, ter motošportnica leta 2022 Tjaša Fifer, ki je vse seznanila z načrti povezanimi z dirkami svetovnega prvenstva v enduru, v katerih se bo tudi letos potegovala za čim višja mesta na vseh štirih preizkušnjah. Prisotnim je novosti v zvezi s sezono državnih prvenstev pod okriljem AMZS pojasnil Luka Mežan, vodja področja avto-moto šport. V sproščenem vzdušju so vsi tekmovalci brez zadržkov in z nasmehi na obrazih odgovarjali na zastavljena vprašanja ter se na koncu še zadovoljni fotografirali. 

Aleksandar Bogunović je dogajanje spremljal po video povezavi iz Španije.

Video: Novinarska konferenca pred novo sezono

 

Od leve: Enej Logar, Lovro Setnikar, Anže Grmek, Jan Pancar in Tjaša Fifer.

 

Ključne besede


AMZSkartingJan PancarmotošportAnže GrmekLuka Mežannovinarska konferencaLovro SetnikarTjaša FiferEnej Logar

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

22

Priljubljenost članka

22

Shrani

Delite s prijatelji