Delavnica o uporabi celostne grafične podobe znamke Motošport in karting Slovenija

Avto-moto zveza Slovenije vabi društva, športnice in športnike, da se udeležijo izobraževanja o pomenu in izvajanju celostne grafične podobe znamke Motošport in karting Slovenija.


Avto-moto zveza Slovenije, nacionalna športna zveza za motošport in karting, je leta 2021 uvedla novo grafično podobo za komunikacijo dejavnosti oziroma panog pod svojim okriljem – povezuje jih znamka Motošport in karting Slovenija. Avto-moto zveza Slovenije želi tudi na ta način doseči še večjo prepoznavnost motošporta in kartinga, svojih športnic in športnikov, organizatorjev dirk ter drugih aktivnosti na tem področju, in za motošport in karting navdušiti še več tekmovalk in tekmovalcev ter seveda tudi navijačev. Eden od pogojev za uresničitev tega cilja je enotna in pravilna pojavnost ter uporaba znamke Motošport in karting Slovenija. V ta namen AMZS organizira izobražavanje oziroma delavnico, na kateri bo moč spoznati pravilno uporabo znamke Motošport in karting Slovenija s komunikacijskimi orodji, ki jih društva ter športnice in športniki uporabljajo.

Delavnica bo organizirana v sredo, 5. aprila 2023, ob 17. uri v kletni sejni dvorani na sedežu AMZS, Dunajska cesta 128 v Ljubljani.

Na delavnici oziroma izobraževanju, ki je predvideno v trajanju ure in pol, boste lahko zastavili tudi vprašanja oziroma izpostavili morebitne dileme, s katerimi se na tem področju soočate. Za udeležbo na delavnici oziroma izobraževanju se lahko prijavite na e-mail naslov sport@amzs.si do petka, 31. marca 2023. Ob prijavi navedite:

  • ime in priimek,
  • funkcijo oziroma delo, ki ga opravljave v povezavi s komunikacijo,
  • ali že uporabljate grafične elemente znamke Motošport in karting Slovenija (če da, katere).

Ključne besede


AMZSizobraževanjedelavnicaMotošport in karting Slovenijagrafična podoba

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

6

Priljubljenost članka

6

Shrani

Delite s prijatelji