Virtualno druženje slovenskih motokrosistk

Komisija za ženske v motošportu vabi vse voznice motokrosa na spletno druženje ter pogovor o prihajajoči sezoni.

Motokros trening za dekleta.
Motokros trening za dekleta.

Komisija za ženske v motošportu organizira spletno druženje sedanjih in bodočih motokrosistk. Beseda bo tekla predvsem o tem, kako bi se lahko voznice še bolj aktivno vključile v šport, o možnosti skupnih treningov ter ponovitvi treninga, ki so ga organizirale konec lanskega leta, načrtih za letošnjo sezono, kako priti do licence ter kako bi lahko Komisija za ženske v motošportu ponudila še dodatno pomoč. Ostalo bo tudi dovolj časa za vsa vprašanja, predloge in pripombe voznic.

Srečanje bo potekalo v sredo, 21. februarja 2024, ob 18. uri preko platforme Microsoft Teams, obvezna je prijava preko spodnjega obrazca. Povezavo za pridružitev bodo udeleženke dobile dan pred srečanjem na navedeni e-naslov.

Vljudno vabljene voznice vseh starosti in ravni znanja. V primeru prijave mladoletnih voznic dobrodošli tudi starši oziroma skrbniki.

Prijavni obrazec

Podatki o udeleženki

Vaše osebne podatke bo Avto-moto zveza Slovenije uporabila za namen izvajanja dogodka. Vaše osebne podatke bomo v skladu z vašo privolitvijo obdelovali tudi za namen pošiljanja obvestil, ponudb, anket in e-novic. Če se odločite za prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja. Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da na elektronski naslov dpo@amzs.si pošljete ključno besedo "odjava". Vaše osebne podatke bomo za namen izvajanja dogodka hranili še pet let od zaključka dogodka, za namen obvestil, ponudb in anket pa do vašega preklica. Več o politiki zasebnosti

Privolim, da lahko Skupina AMZS zbira, shranjuje in uporablja (v nadaljevanju: obdeluje) moje osebne podatke.

Prikaži vse
Želim biti seznanjen s ponudbo

prek sporočil SMS/MMS, e-pošte, klasične pošte, klicev/videoklicev, multimedijskih platform, aplikacij, spletnih mest družbe in družbenih omrežij:

Pomagajte izboljšati storitve

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

10

Priljubljenost članka

10

Shrani

Delite s prijatelji