Motošportni dan za otroke

Motošportni dan

Dan posvečen otrokom, njihovi radovednosti in neizmerni želji po odraščanju. Popeljite svojega malčka med zvezde! Naj na lastni koži občuti adrenalin, tresljaje hrumenja motorjev, vonj po pregretih gumah in bencinskih hlapih. Ko sanje postanejo resničnost in kjer se lahko rodi nova športna zvezda Slovenije.  

Zaradi omejitev, ki veljajo zaradi preprečevanja širjenja novega koronavirusa, letošnja izvedba motošportnih dni še ni določena. Vsi zainteresirani za udeležbo, lahko na e-naslov cvv@amzs.si pošljete svoje kontaktne podatke in ko bo znano, kdaj bo izvedba mogoča, boste o tem obveščeni na svoj elektronski naslov. 

Omogočite svojemu otroku nepozabno doživetje v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem

 • Za otroke, stare OD 5 DO 8 LET
 • Spoznavanje panog MOTOKROS, MINIMOTO, TRIAL in KARTING
 • V ceno vključeni NAJEM OPREME, VOŽNJE, KOSILO, SPOMINSKO DARILO
 • Popust za ČLANE AMZS
 • Omejeno število PROSTIH MEST

Otroci vam bodo HVALEŽNI!

 
Akrapovič d.d. - partner Motošportnega dneva

Ali ste vedeli? Otroci so v prvih letih svojega življenja izjemno dojemljivi in hitro učljivi, uvajanje in udejstvovanje v športu pripomore k razvoju motoričnih spretnosti otroka. Ne odlašaj. Otrok vam bo hvaležen.

Program je prilagojen otrokom od 5. do 8. leta starosti in je namenjen zgodnjemu spoznavanju motošportnih panog - kartinga, minimota, triala in motokrosa. V letih, ko je telesni razvoj in gibalna aktivnost izjemnega pomena, jim z vadbo s kartom in pravimi motocikli omogočimo nabiranje novih izkušenj in hiter razvoj motoričnih sposobnosti. Otroci so v teh letih namreč najbolj dovzetni za pridobivanje novih znanj in razvoj novih sposobnosti.

Vadba bo potekala skozi zabavo s postopnim uvajanjem in nadgrajevanjem spretnosti. Otroci se bodo lahko preizkusili z električnimi trial motocikli, bencinskimi motokrosi, minimoto motocikli ter kartingi.

Termini izvedb motošportih dni za leto 2020 še niso določeni. Termini bodo znani po opustitvi ukrepov, ki so v veljavi zaradi virusa Covid919. 

V kolikor želite, da vašega otroka vpišemo na seznam zainteresiranih za udeležbo na Motošportnem dnevu v letu 2020, nam na e-naslov cvv@amzs.si pošljite vaše kontaktne podatke (ime in priimek otroka, njegovo starost, številko vašega telefona in vaš kontaktni e-naslov), in ko bodo termini določeni, vas bomo preko e-pošte obvestili o njih.   

 • 9:30 prihod udeležencev; ob predhodnem dogovoru lahko otroka pripeljete tudi prej in ga oddate v varstvo
 • 10:00 opis poteka, predstavitev motorjev in opreme, delitev otrok v 4 skupine, ki krožijo od panoge do panoge
 • 11:00 praktične vožnje 1
 • 12:15 praktične vožnje 2
 • 13:30 kosilo
 • 14:30 praktične vožnje 3
 • 15:45 praktične vožnje 4
 • 17:15 zaključek in podelitev priznanj

Cena udeležbe na Motošportnem dnevu znaša 55 EUR za posameznega udeleženca. Starši, ki ste člani AMZS, lahko na navedeno ceno uveljavljate tudi članske popuste (za osnovno članstvo 10 %, za članstvo Plus 15 % in za članstvo Premium 20 %).

Dodatne informacije
Za več informacij o dogodku nas lahko pokličete na brezplačno številko 080 26 36 ali pišete na cvv@amzs.si

Promocijski video

 

Utrinki iz preteklih izvedb

2019 - Kanal A

 

2016 - Pop TV

2013

 

 

Potrebujete več informacij?

Pokličite brezplačno telefonsko številko 080 26 36 ali nam pišite na cvv@amzs.si.

Kontakt

Oglasna sporočila