Vabljeni za volan novega digitalnega VW golfa!

Avto-moto

Delavnica Motorevije in Volkswagna za člane AMZS


Novi VW golf je najbolj digitalen Volkswagnov avto doslej. Ponuja najsodobnejšo povezljivost, najhitrejše komunikacijske poti in veliko varnosti. A digitalen značaj novega golfa zahteva nekaj pozornosti, digitalnih spretnosti in uporabniških izkušenj. Motorevija in Volkswagen vabita člane AMZS na zanimivo in v avtomobilsko prihodnost usmerjeno vozniško delavnico!

V uredništvu AMZS Motorevije pripravljamo zanimivo delavnico oziroma hitri tečaj spoznavanja digitalnih vsebin v novem VW golfu. Volkswagen se je digitalizacije novega golfa lotil z veliko vnemo, ki pa utegne zmesti uporabnike, voznike oziroma bodoče lastnike Volkswagnove največje prodajne uspešnice. Pri novem golfu je digitalno prav vse: nastavljanje temperature, brskanje po izbirnikih, uravnavanje glasnosti radia, vklop asistenčnih sistemov … Golfov digitalni uporabniški vmesnik je hiter in odziven, a zahteva kar nekaj pozornosti in tudi nekaj vaje ter znanja. Zmogljive, a zapletene digitalne ukazne poti je treba spoznati, se jih naučiti - in jih vaditi.

Zato bomo udeležencem delavnice v varnem okolju AMZS centra varne vožnje Vransko ob pomoči strokovnjakov razložili in pokazali, kako varno in samozavestno upravljati z novim golfom.

Golfov digitalni uporabniški vmesnik je hiter in odziven, a zahteva kar nekaj pozornosti in tudi nekaj vaje ter znanja.

Udeleženci delavnice se bodo naučili hitro in zanesljivo vzpostaviti zvezo med avtom in svojimi pametnimi mobilniki, spoznali pa bodo tudi, kako koristna je takšna zveza in kaj vse prinese k boljši izkušnji v vožnji. 

V nadzorovanih okoliščinah bodo lahko udeleženci delavnice preskusili, kako nevarno je med vožnjo preveliko posvečanje digitalnim motilcem pozornosti in zakaj je treba med vožnjo namesto na zaslon multimedijske naprave gledati na cesto. Udeleženci delavnice bodo tudi spoznali, da kljub veliki količini digitalnih informacij med vožnjo voznik vedno sam izbira, kaj in kako bo spremljal, gledal ali poslušal. Pod vodstvom inštruktorjev AMZS bodo lahko primerjali svoj vozniški slog pri pretiranem posvečanju digitalnim vsebinam v primerjavi z osredotočeno vožnjo.

Na poligonu AMZS centra varne vožnje bomo udeležencem delavnice postavili tudi vozniški izziv, pri katerem bodo lahko sami spoznali, kako nevarna je brezglava uporaba - in kakšno razliko naredi premišljena selekcija digitalnih informacij.

V posebnem sklopu delavnice bomo udeležencem prikazali delovanje komunikacijskega sistema Car2X. Novi VW golf je namreč prvi avto, ki ima serijsko vgrajeno tehnologijo brezžične komunikacije z drugimi avti in s prometno infrastrukturo, zato lahko hitro in učinkovito opozarja voznika na nevarnosti na cesti. Na poligonu AMZS centra varne vožnje Vransko bodo udeleženci lahko preskusili vse prednosti tega najnovejšega varnostnega pripomočka.

V uredništvu AMZS Motorevije pripravljamo zanimivo delavnico oziroma hitri tečaj spoznavanja digitalnih vsebin v novem VW golfu.

Kdaj, kje in kako za volan novega VW golfa?

Delavnica Motorevije in Volkswagna bo potekala v petek 14. avgusta v AMZS centru varne vožnje Vransko; začela se bo ob 15. uri in trajala do 19. ure. Na delavnico se lahko prijavite vsi člani AMZS z veljavnim vozniškim dovoljenjem, ki vas zanima novi VW golf in ki bi se radi spoznali z najsodobnejšo digitalno vozniško izkušnjo.

Prijavo pošljite po elektronski pošti z geslom Prijava na delavnico digitalni VW golf na elektronski naslov motorevija@amzs.si s pripisom Prijava na delavnico digitalni VW golf. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo!

Pod vodstvom inštruktorjev AMZS bodo lahko primerjali svoj vozniški slog pri pretiranem posvečanju digitalnim vsebinam v primerjavi z osredotočeno vožnjo.

 

Ključne besede


Varnostni pripomočkiGolfvolkswagen golfVolkswagenčlan AMZSdigitalizacijadelavnicačlanstvo AMZS

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

64

Priljubljenost članka

64

Shrani

Delite s prijatelji