AMZS Idealna linija na motokrosu, speedwayu in kartingu

Deveta oddaja sezone o podrobnostih z motokros dirk svetovnega prvenstva in o preizkušnji, ki je štela za državno prvenstvo. Na Poljskem sta bili dve dirki za veliko nagrado svetovnega prvnestva speedwayu z našim Matejem Žagarjem, v Slovenji vasi pa so se vozniki kartinga zadnjič v sezoni tekmovali na domačih tleh in si razdelili naslove državnih prvakov.


AMZS Idealna linija poroča o treh zaporednih dirkah svetovnega prvenstva v motokrosu ter ponuja izjave Tima Gajserja in Jana Pancarja, ki sta z licenco AMZS branila slovenske barve v italijanski Faenzi. Na domačih motokros terenih je bila na sporedu četrta preizkušnja sezone za točke državnega prvenstva na stezi v Dolini pod Kalom. Matej Žagar se je v Gorzowu na Poljskem boril za nove točke svetovnega prvenstva med speedway elito. V Slovenji vasi pri Ptuju pa se je z zadnjo dirko sezone na domačih tleh, ki je privabila tudi številne tekmovalce iz tujine, končalo državno prvenstvo v kartingu.

Vabljeni k ogledu!

Ključne besede


Matej ŽagarAMZSTim GajsermotokroskartingJan PancarSlovenja vasspeedwayspeedway grand prixdržavno prvenstvo v motokrosulicencaIdealna linijadržavno prvenstvo v kartingu

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

30

Priljubljenost članka

30

Shrani

Delite s prijatelji