Predstavitev državnega prvenstva v cestno-hitrostnem motociklizmu

V letu 2021 bo pod okriljem Avto-moto zveze Slovenije na sporedu pet dirk, ki bodo štele za točke državnega prvenstva. Sodelujete lahko na spletni predstavitvi, ki bo 1. marca 2021.


V letu 2020 je AMZS po nekaj letih zatišja spet organiziral državno prvenstvo v cestno-hitrostnem motociklizmu v razredih supersport 300, supersport 600 in superbike. Zaupal ga je društvu 2n'race, ki pa se je med sezono soočilo z nepričakovanimi težavami. Zaradi ukrepov povezanih z epidemijo koronavirusa in tudi zaradi neprimernih vremenskih pogojev za dirkanje so prizadevni člani društva uspeli izvesti le dve dirki, dve pa sta žal odpadli. V letu 2021 je na koledarju dirk predvidenih pet preizkušenj. Prva bo 4. aprila na dirkališču Pannonia Ring na Madžarskem, sezona pa se bo končala predvidoma 24. oktobra prav tako na Pannonia Ringu.

Fantje v društvu 2n'race so že pošteno zavihali rokave. Vse motoristke in motoriste vabijo na spletno predstavitev prihajajoče sezone. Predstavitev bo 1. marca ob 18. uri in bo potekala s pomočjo aplikacije ZOOM. Vsi, ki se želite udeležiti predstavitve, se lahko prijavite na mail info@2nrace.com. Vabilo s povezavo na aplikacijo boste dobili približno uro pred začetkom predstavitve. Vabljeni vsi, ki imate željo po dirkanju in želite izvedeti vse podrobnosti v zvezi z novo sezono iz prve roke ter morda zastaviti organizatorjem kakšno vprašanje.

Ključne besede


AMZSdržavno prvenstvocestno hitrostni motociklizemsuperbike2n'raceSSP 300SSP 600

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

7

Priljubljenost članka

7

Shrani

Delite s prijatelji