Odpovedana prva dirka sezone v minimotu, mingp-ju, supermotu in za skuterje

Zaradi epidemije koronavirusa ter ukrepov in veljavnih predpisov Vlade Republike Slovenije vsled bolezni covid-19 je uvodna dirka sezone žal odpovedana.


Začetek nove sezone državnega in pokalnega prvenstva Slovenije v panogah minimoto, minigp, skuterji in supermoto je bil načrtovan 5. aprila 2021. Uvodna dirka je bila predvidena na dirkališču v Vrtojbi, vendar je preizkušnja žal odpovedana zaradi epidemije koronavirusa ter ukrepov in veljavnih predpisov Vlade Republike Slovenije vsled bolezni covid-19. Morebiten nadomestni termin izvedbe dirke še ni znan. Ko bo, boste o tem pravočasno obveščeni skozi komunikacijske kanale AMZS. Prav tako boste pravočasno obveščeni tudi o morebitnem sproščanju ukrepov povezanih z boleznijo covid-19. Vse pristojnosti v zvezi z ukrepi in predpisi glede bolezni covid-19 so v domeni Vlade Republike Slovenije, za dosledno izvajanje ukrepov pa skrbijo Upravne enote na posameznem področju. Avto-moto zveza Slovenije in organizator prvih dirk sezone pokalnega in državnega prvenstva v panogah minimoto, minigp, skuterji in supermoto Društvo GAS Vrtejba vse akterje in deležnike prosita za razumevanje v upanju, da se bodo razmere kmalu popravile do te mere, da se bo življenje vrnilo v stare tirnice ter da bo znova moč kmalu spet dirkati in tekmovati.

Za vse morebitne dodatne informacije in pojasnila ali razjasnitev nejasnosti v zvezi s predvidenim urnikom dirk za vse panoge pod okriljem AMZS vam je na sedežu AMZS na voljo vodja področja avto-moto šport Luka Mežan.

Ključne besede


AMZSsupermotominimotoskuterdržavno prvenstvoGAS Vrtejbaodpovedkoledar dirkminigppokalno prvenstvo