Znan nadomestni termin za dirko državnega prvenstva v cestno-hitrostnem motociklizmu

Voznice in vozniki v cestno-hitrostnem motociklizmu se bodo za točke državnega prvenstva pomerili konec avgusta.


Epidemija koronavirusa tudi letos pošteno kroji državna prvenstva v panogah pod okriljem AMZS. V začetku aprila sta bili v cestno-hitrostnem motociklizmu predvideni dve dirki na dirkališču Pannonia Ring, a sta bili zaradi ukrepov in veljavnih predpisov, ki so v veljavi na Madžarskem vsled epidemije koronavirusa in bolezni covid-19, odpovedani. Promotor in organizator državnega prvenstva Društvo 2Nrace se je zelo potrudil in je našel nadomestni termin za dirko, ki bo zdaj izpeljana 30. avgusta 2021. Odvijala se bo prav tako na dirkališču Pannonia Ring. Vse ostalo za zdaj ostaja nespremenjeno, kar lahko preverite v koledarju dirk za leto 2021. Prva dirka sezone za voznice in voznike z licenco AMZS za točke državnega prvenstva v cestno-hitrostnem motociklizmu je tako načrtovana 1. junija 2021 na Slovaškem, in sicer na dirkališču Slovakia Ring.

Za vse morebitne dodatne informacije in pojasnila ali razjasnitev nejasnosti v zvezi s predvidenim urnikom dirk za vse panoge pod okriljem AMZS vam je na sedežu AMZS na voljo vodja področja avto-moto šport Luka Mežan.

Ključne besede


AMZScestno-hitrostni motociklizemdržavno prvenstvokoledar dirklicencakoronavirusepidemija2n'racePannonia RingcovidSlovakia Ring

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

2

Priljubljenost članka

2

Shrani

Delite s prijatelji