Dirka v cross countryju na Vranskem odpovedana

Preizkušnja državnega prvenstva v cross countryju, ki je bila predvidena 8. maja 2021 na Vranskem, je odpovedana.


AMZS je vsled ukrepov zaradi epidemije koronavirusa in s tem povezane bolezni covid-19 odpovedala dirko državnega prvenstva, ki je bila v organizaciji MZS načrtovana 8. maja na Vranskem. Ukrepi in predpisi, ki veljajo za epidemijo koronavirusa in s tem povezano boleznijo covid-19 ter zadevajo tudi organizacijo športnih tekmovanj v Sloveniji, so v pristojnosti Vlade Republike Slovenije. Avto-moto zveza jih mora spoštovati, za dosledno izvajanje ukrepov in predpisov pa skrbijo Upravne enote na posameznem področju. AMZS in organizator preizkušnje na Vranskem vse akterje in deležnike prosita za razumevanje v upanju, da se bodo razmere kmalu popravile do te mere, da se bo življenje čimprej vrnilo v stare tirnice ter da bo znova moč kmalu spet dirkati in tekmovati. Po koledarju dirk, ki se lahko še spremeni, bo zdaj prva dirka državnega prvenstva v cross countryju 12. junija 2021 v Dolini pod Kalom v organizaciji Moto X Generation.

Za vse morebitne dodatne informacije in pojasnila ali razjasnitev nejasnosti v zvezi s predvidenim urnikom dirk za vse panoge pod okriljem AMZS vam je na sedežu AMZS na voljo vodja področja avto-moto šport Luka Mežan.

Ključne besede


AMZScross countrydržavno prvenstvoodpovedkoledar dirkdržavno prvenstvo v cross countryjuepidemijaMZSMoto X Generationcovid

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji