Seminar za motokros funkcionarje in spremljevalce kategorije MX50

AMZS bo 11. maja 2021 izvedla seminar za pridobitev funkcionarske licence v motkrosu in za spremljevalce voznikov v kategoriji MX50 v letu 2021.


Komisija za motokros pri Avto-moto zvezi Slovenije organizira seminar za vse, ki želijo v letu 2021 pridobiti funkcionarsko licenco v panogi motokros in za vse spremljevalce tekmovalcev v kategoriji MX50. Vsi, ki želijo prisostvovati online seminarju, naj najpozneje do ponedeljka 10. maja 2021 pošljejo na email naslov sport@amzs.si prijavo, ki mora vsebovati ime in priimek ter email naslov, na katerega bodo dobili povezavo za udeležbo na seminarju. Udeležba na online seminarju je predpogoj za pridobitev licence funkcionarja v motokrosu. Licenca je obvezna tudi za vse spremljevalce tekmovalcev v razredu MX50, v kolikor bodo ob progi na dirkah želeli nuditi pomoč svojim varovancem.

Seminar bo vsled ukrepov in predpisov Vlade Republike Slovenije glede epidemije koronavirusa in s tem povezane bolezni covid-19 izpeljan virtualno v torek 11. maja 2021 ob 18. uri.

Prva dirka sezone za točke državnega prvenstva je po trenutnem koledarju preizkušenj za leto 2021 je predvidena 16. maja, in sicer na progi v Dolini pod Kalom v organizaciji AMD Šentvid pri Stični.

 

Ključne besede


AMZSmotokrosdržavno prvenstvolicencaseminarMX50Komisija za motokrosfunkcionarska licenca

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

9

Priljubljenost članka

9

Shrani

Delite s prijatelji