AMZS Idealna linija v Lembergu, v Slovenji vasi in v Dolini pod Kalom

Druga oddaja sezone ponuja pregled dogajanja na dirkah državnega prvenstva motokrosistov ter voznikov minimota, minigpja in skuterjev.


AMZS Idealna linija poroča o novinarski konferenci za predstavnike medijev, ki je bila na progi Tima Gajserja v Lembergu pri Šmarju, kjer so se zbrali nekateri športniki iz različnih panog pod okriljem AMZS. Spremljali smo prvo dirko državnega prvenstva Slovenije za motokrosiste v Dolini pod Kalom, prav tako pa smo bili na uvodni preizkušnji za točke državnega prvenstva za voznike minimota, minigpja in skuterjev, ki je bila v AMZS Centru moto športa in kartinga v Slovenji vasi. Minuli konec tedna so z licencami AMZS slovenske barve na dirkah za evropsko prvenstvo branili tudi trije vozniki speedwaya. Kako so se odrezali, izveste v drugi oddaji sezone AMZS Idealna linija.

Vabljeni k ogledu!

Ključne besede


AMZSTim GajsermotokrosminimotoskuterSlovenja vasdržavno prvenstvospeedwayAMZS Center kartinga in moto športalicencanovinarska konferencaminigpIdealna linijaDolina pod KalomLemberg

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

21

Priljubljenost članka

21

Shrani

Delite s prijatelji