AMZS Idealna linija v Debrecenu, Vrtojbi, Cortenovi in na Slovaškem

Tretja oddaja sezone 2021 ponuja pregled dogajanja na posameznih dirkah državnega prvenstva v speedwayu, minimotu, minigpju in za voznike skuterjev ter za cestno hitrostne motocikliste, izvedeli pa boste tudi več o preizkušnji v trialu za točke evropskega prvenstva.


AMZS Idealna linija je bila na prvi dirki odprtega državnega prvenstva v speedwayu na Madžarskem v Debrecenu, kjer so v konkurenci slovaških in madžarskih tekmovalcev na zmagovalnih stopničkah stali trije Slovenci. V Vrtojbi so voznice in vozniki minimota, minigpja in skuterjev vozili za točke državnega prvenstva, dirkači v supermotu pa so se merili v pokalnem prvenstvu. Severin Sajevec je Slovenijo z licenco AMZS zastopal na prvi dirki evropskega prvenstva v trialu v italijanski Cortenovi, najhitrejši cestno hitrostni motociklisti pa so tekmovali na dirkališču Slovakia Ring, kjer je bila prva dirka sezone, ki je štela za državno prvenstvo Slovenije v treh različnih razredih.

Vabljeni k ogledu!

Ključne besede


AMZSsupermotominimotoskuterdržavno prvenstvospeedwaycestno hitrostni motociklizemevropsko prvenstvolicencaminigppokalno prvenstvoIdealna linija

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

8

Priljubljenost članka

8

Shrani

Delite s prijatelji