Reprezentanca za mladinsko svetovno prvenstvo v motokrosu opravila trening

Mladi upi, ki bodo konec julija zastopali na mladinskem svetovnem prvenstvu v Grčiji, so opravili skupni trening na progi Boltija.


Slovensko mladinsko reprezentanco pod vodstvom selektorja Aleša Zajca se že zavzeto pripravlja na svetovno prvenstvo, ki bo konec julija v Grčiji. V Megalopolisu bodo za Slovenijo vozili z motorji prostornine do 65 kubičnih centimetrov Tai Vidovič, Val Slavec in Luka Jurič, v razredu motorjev s prostornino do 85 kubičnih centimetrov Žan Oven in Miha Vrh, v najmočnejši kategoriji z motorji prostornine do 125 kubičnih centimetrov pa Tilen Demšič. Reprezentanca se je zbrala na progi Boltija nad Litijo.

Fantje so opravili uspešen trening v hudi vročini, saj je bilo kar 35 stopinj Celzija. Vzdušje med fanti je odlično in polno pričakovanj. Mislim, da je to prvi trening opravljen s prioriteto ekipe, ne pa poudarkom na posamezniku,

je povedal selektor Zajec, ki se je tudi zahvalil AMZS za ponujeno priložnost. Z reprezentanti bo pred odhodom na tekmovanje, ki je na sporedu 31. julija 2021, opravil še nekaj skupnih treningov, na katerih bodo vsi člani motokros ekipe še bolj izpilili formo v želji, da Sloveniji v Grčiji pripeljejo čim boljšo uvrstitev.

 

Ključne besede


AMZSmotokrosEMX 125EMX85EMX65Miha VrhTilen DemšičŽan Ovenmladinsko svetovno prvenstvoAleš ZajecVal SlavecTai VidovičLuka Juričreprezentanca

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

30

Priljubljenost članka

30

Shrani

Delite s prijatelji