Tekmovanje Six Days Enduro 2021 v prenosu na facebooku

Konec avgusta in v začetku septembra bo moč eno najzahtevnejših vzdržljivostnih dirk spremljati tudi v neposrednem prenosu na facebooku.


Slovenijo bosta na 95. izvedbi tekmovanja zastopali članska in veteranska reprezentanca, ki ju bo vodil Stane Lunar. Zahtevna preizkušnja bo potekala od 30. avgusta pa do 4. septembra 2021 po stezah, progah in brezpotjih, ki jih ustrezno pripravljajo italijanski organizatorji v Lombardiji in Piemontu. Za Slovenijo bodo v članski vrsti, ki bo vozila v kategoriji "World Trophy", vozili Miha Špindler, Luka Kutnar, Toni Mulec in Rok Rus. Slovensko veteransko moštvo, ki bo tekmovalo v kategoriji "Club Team", pa bodo predstavljali Gregor Robek, Tomaž Podvratnik in Jaka Seles. Za zadnji dan tekmovanja, 4. septembra 2021, se je organizator v sodelovanju z Mednarodno motociklistično zvezo (FIM) zelo potrudil in bo organiziral tudi neposreden prenos, ki ga bo moč spremljati na facebook strani www.facebook.com/FIMISDE.

Ključne besede


AMZSenduroFIMLuka KutnarlicencaMiha ŠpindlerToni MulecRok RusGregor RobekTomaž PodvratnikJaka SelesreprezentancaStane Lunar

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

1

Priljubljenost članka

1

Shrani

Delite s prijatelji