Motokrosisti z olimpijsko baklo

Mladi vozniki Motokros Akademije Saša Kraglja so nosili olimpijsko baklo.


Slovenska olimpijska bakla je simbol povezovanja in je že nekaj časa na poti po krajih po Sloveniji. Konec maja je obiskala zahodni del Slovenije in takrat jo je imel čast nositi Tadej Maver Guštin, uveljavljen voznik minimota. Zdaj pa je olimpijska bakla v vzhodnem delu Slovenije in tokrat so jo v občini Hoče - Slivnica s ponosom nosili člani Motokros Akademije Saša Kraglja.

Mlada motokrosista pozirajo s slovensko olimpijsko baklo.

Mladi motokros upi so predstavljali nacionalno zvezo za moto šport in karting ter vse njene športnike, športnice, društva, organizatorje tekmovanj pod okriljem AMZS in tudi tiste, ki pridno delujejo z licencami AMZS v ozadju ter s svojim delom nudijo izvedbo različnih aktivnosti pod okriljem AMZS in niso tako izpostavljeni. Namen popotovanja Slovenske bakle je, da v spremstvu ambasadorke Urške Žolnir Jugovar in tekačev, nosilcev plamenice, Olimpijski komite Slovenije - Zveza športnih zvez povezati občanke in občane iz vseh 212 občin ter v njih prebuditi jekleno voljo in širiti vrednote olimpizma.

Ključne besede


AMZSmotokrosOKSOlimpijski komite SlovenijelicencaTadej Maver Guštinolimpijska baklaMotokros Akademija Sašo Kragelj

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji