AMZS in Sašo Kragelj vabita v motokros šolo

AMZS v sodelovanju s ŠD MX Akademija Sašo Kragelj išče mlade nadarjene voznike motokrosa.


Slovenski motokros v zadnjih letih v veliki meri po zaslugi izjemnega Tima Gajserja, štirikratnega svetovnega prvaka (3x MXGP in 1x MX2), postaja vse bolj prepoznaven in tudi popularen. Da se v Sloveniji z motokros upi dela dobro in kakovostno, je dokaz tudi Jan Pancar, ki se bo v letošnjo sezono v razredu MX2 med svetovno elito podal celo z lastno ekipo. Med mladimi, ki lahko vožnje obeh Slovencev med najboljšimi motokros asi sveta spremljajo le od daleč, vlada veliko zanimanja za ta šport, za katerega pa je potrebno veliko truda in odrekanja ter vložene energije in seveda treninga. Avto-moto zveza Slovenije v sodelovanju z Motokros akademijo Saša Kraglja zato organizira motokros šolo, v kateri se bodo lahko mladi od 4 do 6 let prvič spoznali z motokros motorjem. Prve zavoje in prve kroge bodo lahko odpeljali na poligonu Motokros akademije Saša Kraglja, ki se nahaja ob sloviti radizelski progi.

Vsi zainteresirani se čim prej prijavite na email naslov motokrosakademija@gmail.com, saj je število mest omejeno. Termine, ki so na voljo, lahko vidite na letaku spodaj. Vljudno vabljeni!

V naši akademiji ne vzgajamo zgolj motokrosistov, ampak želimo, da vsi ljubitelji off road voženj dobijo novo izkušnjo, saj jih poučujemo o varni uporabi zaščitne opreme in o rokovanju z motorjem. V naši ponudbi lahko zraven lastnega poligona in strokovnega znanja osebnega trenerja ponudimo tudi ustrezen motor in opremo za vse starostne skupine otrok in odraslih. Zato se dela z otroki, ki se želijo preizkusiti v motokrosu, že zelo veselimo,

 

je povedal Sašo Kragelj, vodja šole z bogatimi reprezentančnimi izkušnjami iz sveta motokrosa. Za mlade motokrosa željne nadebudneže so na voljo trije termini, v katerih bodo pod budnim očesom prekaljenega motokros asa dobili napotke, kako čim boljše krotiti motor in se z njim peljati po progi ter hkrati premagovati različno zahtevne zavoje in obvladovati manjše skoke.

Ključne besede


AMZSmotokros šolalicencaŠD MX Akademija Sašo Kragelj

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

34

Priljubljenost članka

34

Shrani

Delite s prijatelji