Tim Gajser med najboljšimi športniki Slovenije 2021

Društvo športnih novinarjev Slovenije je na slavnostni prireditvi v Cankarjevem domu razglasilo najboljše slovenske športnice in športnike.


Društvo športnih novinarjev Slovenije je sinoči v Cankarjevem domu podelilo nagrade najboljšemu športniku, športnici in najboljši ekipi leta v Sloveniji. To so postali kolesar Tadej Pogačar, plezalka Janja Garnbret in košarkarska reprezentanca.

Med najboljšimi slovenskimi športniki, tokrat na petem mestu, je znova tudi motošportnik Tim Gajser, ki je bil letos tretji najboljši motokrosist sveta. Pred njim so se, poleg Pogačarja, uvrstili še kolesar Primož Roglič, košarkar Luka Dončič in kanuist Benjamin Savšek. 

Društvo športnih novinarjev Slovenije je podelilo še nagrado za najobetavnejšo mlado športno osebnost leta - to je postal odbojkar Rok Možič (Tim Gajser si je ta naziv prislužil leta 2015), in nagrado za najboljšega športnika invalida leta, ki jo je prejel strelec Franček Gorazd Tiršek.

Čestitke vsem športnicam in športnikom ter njihovim ekipam!

Video: Poklon Timu Gajserju za sezono 2021 

Ključne besede


Tim Gajseršportnik letamotokros

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

18

Priljubljenost članka

18

Shrani

Delite s prijatelji