Tim Gajser med dobitniki priznanj na gala prireditvi FIM

V soboto 4. decembra je v Monte Carlu potekala gala prireditev, na kateri je Mednarodna motociklistična zveza (FIM) podelila priznanja zmagovalcem v posameznih panogah za leti 2020 in 2021.


Salle des Etoiles oziroma Dvorana zvezd v Monaku se je v soboto zvečer bleščala od številnih motošportnih zvezdnic in zvezdnikov. Pod sijočimi žarometi je namreč Mednarodna motociklistična zveza (FIM) pripravila gala večer, v sklopu katerega je podelila priznanja in nagrade posameznikom, ki so se izkazali v svojih panogah v letih 2020 in 2021.

Predsednik FIM Jorge Viegas (z mikrofonom) in monaški princ Albert II (povsem desno) med nagovorom.

Podelitev je pozorno spremljal tudi monaški princ Albert II, predsednik FIM Jorge Viegas pa je v uvodnem nagovoru izpostavil in poudaril prizadevanja vseh, ki so v preteklih dveh tekmovalnih sezonah vložili ogromno napora, truda in energije, da so začrtana tekmovanja sploh izpeljali in še posebej pohvalil vse zmagovalce, ki jih še nikoli ni bilo tako veliko pod eno streho kot tokrat. Med povabljenimi sta bila tudi generalni sekretar AMZS Jure Kostanjšek in vodja področja avto-moto šport Luka Mežan, ki sta prisostvovala podelitvi priznanja najboljšemu motokrosistu razreda MXGP v letu 2020 Timu Gajserju.

Od leve: Luka Mežan, Tim Gajser, Jure Kostanjšek.

Ključne besede


AMZSMXGPTim GajsermotokrosJure KostanjšekFIMgeneralni sekretar AMZSLuka Mežansvetovni prvakmednarodna motociklistična zveza

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

9

Priljubljenost članka

9

Shrani

Delite s prijatelji