Izobraževanje za enotno sodniško službo v motokrosu

AMZS pripravlja seminar za enotno sodniško službo v panogi motokros, ki bo delovala na motokros dirkah pod okriljem AMZS.


Državno prvenstvo v motokrosu se bo predvidoma začelo 3. aprila 2022 z dirko na progi Prilipe, kjer bo v vlogi organizatorja AMD Brežice. Da bo vse potekalo, kot mora po pravilnikih in uradnih aktih AMZS, ki so usklajeni z Mednarodno motociklistično zvezo (FIM), morajo biti na vseh tekmovanjih pod okriljem AMZS jasna tudi sodniška pravila in metode merjenja časov. V ta namen AMZS organizira izobraževanje za vse zainteresirane kandidate, ki bi se želeli preizkusiti v vlogi sodnikov na motokros dirkah pod okriljem AMZS v letu 2022. Tisti, ki bi želeli opravljati  pomembno vlogo sodnikov na motokros dirkah v letu 2022, se lahko prijavijo na seminar za enotno sodniško službo v motokrosu, na katerem bodo spoznali in tudi preizkusili vse aktivnosti, ki so potrebne za opravljanje naloge sodnika na motokros dirkah pod okriljem AMZS v letu 2022.

Seminar bo v soboto 19. marca 2022 ob 10. uri v Šentvidu pri Stični na progi Dolina pod Kalom. Za vse morebitne dodatne informacije v zvezi z izvedbo seminarja se lahko obrnete na email naslov sport@amzs.si ali športno pisarno AMZS, ki jo vodi Luka Mežan.

Ključne besede


AMZSizobraževanjeFIMLuka MežanseminarDolina pod Kalomenotna sodniška služba

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

12

Priljubljenost članka

12

Shrani

Delite s prijatelji