Izobraževanje za motokros funkcionarje in spremljevalce voznikov razreda MX50 ter začetnike

AMZS bo izvedla seminarja za pridobitev funkcionarske licence v motkrosu ter izobraževanje za spremljevalce voznikov v kategoriji MX50 v letu 2022 in začetnike, ki se prvič podajajo na motokros tekmovalno pot.


Komisija za motokros pri Avto-moto zvezi Slovenije organizira seminarja za vse, ki želijo v letu 2022 pridobiti funkcionarsko licenco v panogi motokros ter izobraževanje za vse spremljevalce tekmovalcev v kategoriji MX50 in druge začetnike v tej panogi. Vsi zainteresirani imate tokrat na voljo dva termina, ki bosta na dveh različnih lokacijah.

Seminar za funkcionarje, spremljevalce razreda MX50 in začetnike v motokrosu bo v četrtek, dne 10. marca 2022, v prostorih AMD Orehova vas na Orehovi cesti 26 ob 19. uri. Vse dodatne informacije in kontakt dobite na email naslovu info@orehova-vas.si ali pri Bojanu Geiserju na telefonski številki 041 493 335.

Udeležba na seminarju je predpogoj za pridobitev licence funkcionarja v motokrosu. Licenca je obvezna tudi za vse spremljevalce tekmovalcev v razredu MX50, v kolikor bodo ob progi na dirkah želeli nuditi pomoč svojim varovancem, ter tudi vse druge začetnike, ki se bodo letos prvič preizkusili v tej zelo atraktivni in privlačni motociklistični panogi, v kateri je med Slovenci na svetovni ravni prvo ime Tim Gajser.

Seminar za funkcionarje, spremljevalce razreda MX50 in začetnike v motokrosu bo tudi v AMD Brežice v torek, dne 15. marca 2022, predvidoma ob 19. uri v prostorih PE AMZS d.d., Obrtna ulica 5, Brežice. Kontakt in informacije na info@amd-brezice.com.

Prva dirka sezone za točke državnega prvenstva je po trenutnem koledarju preizkušenj za leto 2022 predvidena 3. aprila, in sicer na progi Prilipe v organizaciji AMD Brežice. Že dan prej pa bo na sporedu tudi prva pokalna dirka sezone v motokrosu v letu 2022.

Ključne besede


AMZSTim GajsermotokrosAMD BrežiceAMD Orehova vasdržavno prvenstvolicencaseminarpokalno prvenstvoMX50Komisija za motokrosfunkcionarska licencaspremljevalci

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

1

Priljubljenost članka

1

Shrani

Delite s prijatelji