Seminar za športne funkcionarje v kartingu in cestno hitrostnem motociklizmu

AMZS organizira seminar za vse športne funkcionarje, ki bodo v tekmovalnem letu 2022 imeli vloge pri izvedbah državnih prvenstev v kartingu in v cestno hitrostnem motociklizmu.


Komisija za karting in Komisija za cestno hitrostni motociklizem pri AMZS organizirata seminar za vse, ki želijo v letu 2022 pridobiti funkcionarsko licenco. AMZS sporoča, da je udeležba na seminarju obvezna za pridobitev funkcionarske licence v državnem prvenstvu Slovenije v vseh razredih, ki zajemajo panogi karting in cestno-hitrostni motociklizem za leto 2022.

Seminar za športne funkcionarje v panogah karting in cestno hitrostni motociklizem bo v četrtek 7. aprila 2022 ob 16. uri v AMZS Centru kartinga in moto športa v Slovenji vasi pri Ptuju. Za vse dodatne informacije ali pojasnila se lahko obrnete na email naslov sport@amzs.si ali športno pisarno na sedežu AMZS na Dunajski cesti 128 v Ljubljani na vodjo področja avto-moto šport Luko Mežana.

Vsi, ki želijo prisostvovati seminarju, ki je pogoj za pridobitev funkcionarske licence v panogah karting in cestno hitrostni motociklizem, naj se na navedeni datum in ob navedeni uri zglasijo na prizorišču, kjer bodo nato dobili vsa potrebna navodila in informacije o poteku in izvedbi seminarja.

Ključne besede


AMZSkartingSlovenja vascestno hitrostni motociklizemAMZS Center kartinga in moto športalicencaseminarfunkcionarska licencakomisija za cestno-hitrostni motociklizemkomisija za karting

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

1

Priljubljenost članka

1

Shrani

Delite s prijatelji