Seminar za voznike začetnike in spremljevalce v motokrosu za nižje kategorije

AMZS bo izvedla seminar za vse voznice začetnice in voznike začetnike kategorij MX 50, MX 65 in MX 85 ter njihove spremljevalce.


Domača sezona motokros dirk je pred vrati. Komisija za motokros pri AMZS bo zato izvedla seminar za vse voznice začetnice in voznike začetnike v kategorijah MX 50, MX 65 in MX 85 ter tudi za njihove spremljevalce. Seminar je obvezen za vse tekmovalke začetnice in tekmovalce začetnike ter njihove spremljevalce, ki bodo v letu 2022 zaprosili za tekmovalno licenco AMZS, in bo potekal na daljavo.

Seminar bo v torek 29. marca 2022 ob 19. uri. Vsi zainteresirani naj prisotnost na seminarju potrdijo na email naslov sport@amzs.si, nato pa bodo dobili povezavo do sestanka, ki bo potekal s pomočjo aplikacije Teams. Za vse dodatne informacije in pojasnila vam je na sedežu AMZS, Dunajska cesta 128, Ljubljana, na voljo Luka Mežan, vodja področja avto-moto šport.

Uvodna dirka državnega prvenstva v motokrosu po trenutnem koledarju preizkušenj za leto 2022 je predvidena 3. aprila, in sicer na progi Prilipe v organizaciji AMD Brežice. Že dan prej pa bo na stezi pri Brežicah na sporedu tudi prva pokalna dirka sezone v motokrosu v letu 2022,

Ključne besede


AMZSmotokrosdržavno prvenstvolicencaseminarpokalno prvenstvoMX50MX 65MX 85Komisija za motokros

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

13

Priljubljenost članka

13

Shrani

Delite s prijatelji