Še en termin izobraževanja za motokros funkcionarje in spremljevalce voznikov razreda MX50 ter začetnike

AMZS je našla še tretji termin za organizacijo seminarja za pridobitev funkcionarske licence v motkrosu ter izobraževanje za spremljevalce voznikov v kategoriji MX50 v letu 2022 in začetnike, ki se prvič podajajo na motokros tekmovalno pot.


Komisija za motokros pri Avto-moto zvezi Slovenije organizira še tretji termin za vse, ki želijo v letu 2022 pridobiti funkcionarsko licenco v panogi motokros in bo pripravila izobraževanje tudi za vse spremljevalce tekmovalcev v kategoriji MX50 ter druge začetnike v motokros panogi. Vsi zainteresirani so imeli do sedaj na voljo dva termina, in sicer 10. marca v Orehovi vasi in 15. marca v Brežicah. Zdaj je na voljo še tretji termin.

Seminar za funkcionarje, spremljevalce razreda MX50 in začetnike v motokrosu bo v soboto, dne 19. marca 2022 ob 17. uri, v prostorih AMD Šentvid pri Stični. Vse dodatne informacije in kontakt dobite pri Mateju Štehu na telefonski številki 041 376 662.

Udeležba na seminarju je predpogoj za pridobitev licence funkcionarja v motokrosu. Licenca je obvezna tudi za vse spremljevalce tekmovalcev v razredu MX50, v kolikor bodo ob progi na dirkah želeli nuditi pomoč svojim varovancem, ter tudi vse druge začetnike, ki se bodo letos prvič preizkusili v tej zelo atraktivni in privlačni motociklistični panogi, v kateri je med Slovenci na svetovni ravni prvo ime Tim Gajser.

Za vse morebitne nejasnosti ali dodatne informacije v zvezi z izvedbo seminarja in izvedbo izobraževanja se lahko obrnete na email naslov sport@amzs.si ali športno pisarno AMZS, ki jo vodi Luka Mežan.

Prva dirka sezone za točke državnega prvenstva je po trenutnem koledarju preizkušenj za leto 2022 predvidena 3. aprila, in sicer na progi Prilipe v organizaciji AMD Brežice. Že dan prej pa bo na sporedu tudi prva pokalna dirka sezone v motokrosu v letu 2022.

Ključne besede


AMZSTim GajsermotokrosizobraževanjeAMD BrežiceAMD Orehova vasdržavno prvenstvolicencaseminarpokalno prvenstvoMX50AMD Šentvid pri StičniKomisija za motokrosfunkcionarska licenca

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

8

Priljubljenost članka

8

Shrani

Delite s prijatelji