AMZS Idealna linija o novi zmagi Tima Gajserja, smoli Janeza Remšeta in preizkušnji cestno hitrostnih motociklistov na Grobniku

Četrta oddaja v letu 2022 o podrobnostih dirk svetovnega prvenstva v motokrosu ter za cestno hitrostne prikoličarje in o tretji preizkušnji sezone za točke državnega prvenstva Slovenije v cestno hitrostnem motociklizmu.


AMZS Idealna linija v četrti oddaji v letu 2022 poroča o šesti dirki svetovnega prvenstva v motokrosu, ki je bila v Latviji in na kateri je peto zmago sezone vknjižil Tim Gajser, zelo dobro pa se je odrezal tudi Jan Pancar. V Assnu na Nizozemskem je potekala druga dirka svetovnega prvenstva cestno hitrostnih prikoličarjev. Na njej je vozil tudi Janez Remše. Drugič letos pa so se za točke državnega prvenstva merili tudi cestno hitrostni motociklisti z licencami AMZS, ki tekmovali na dirkališču Grobnik. Podrobnosti najdete v četrti oddaji sezone!

Vabljeni k ogledu! 

 

Ključne besede


AMZSTim GajsermotokrosJan Pancarprikoličarjidržavno prvenstvocestno hitrostni motociklizemJanez Remšesvetovno prvenstvolicenca

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

10

Priljubljenost članka

10

Shrani

Delite s prijatelji