Spremembi prizorišč septembrskih dirk pokalnega prvenstva Slovenije v motokrosu

Zaradi organizacijskih težav sta prireditelja septembrskih motokros dirk pokalnega prvenstva Slovenije zamenjala termina.


Prvotni koledar dirk pokalnega prvenstva Slovenije v motokrosu je predvideval, da bo 18. septembra 2022 četrta dirka tega tekmovanja v Škednju in nato naslednja 25. septembra 2022 v Mačkovcih. Vsled nekaterih organizacijskih težav sta se prireditelja z AMZS dogovorila, da bosta termina zamenjala. To pomeni, da bodo člani AMD Štefan Kovač pripravli dirko v nedeljo 18. septembra dirka v Mačkovcih, člani AMD Slovenske Konjice pa nato prihodnjo nedeljo 25. septembra 2022 na progi v Škednju. Vse voznice in voznike ter spremljevalce in navijače tekmovalk in tekmovalcev prosimo za razmevanje z željo, da bosta obe septembrski preizkušnji potekali brez zapletov in v zadovoljstvo vseh deležnikov.

Posodobljen koledar vseh dirk državnega in pokalnega prvenstva za leto 2022 v vseh panogah pod okriljem AMZS lahko najdete na tej povezavi.

Ključne besede


AMZSmotokrosAMD Štefan KovačAMD Slovenske Konjicepokalno prvenstvo

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

8

Priljubljenost članka

8

Shrani

Delite s prijatelji