Motošportnik leta 2022 v Festivalni dvorani

Avto-moto zveza Slovenije bo v Festivalni dvorani v Ljubljani v sredo, 21. decembra 2022, podelila priznanja najboljšim slovenskim motošportnikom v iztekajočem se letu.


Po dveh letih, ki ju je zaznamovala epidemija koronavirusa in bolezni covid-19, se bodo najboljši slovenski motošportnice in motošportniki ter voznice in vozniki kartinga vnovič srečali na tradicionalni prireditvi Avto-moto zveze Slovenije ob koncu iztekajočega leta. V sredo, 21. decembra 2022, bo v Festivalni dvorani v Ljubljani slavnostna prireditev, na kateri bodo najboljši slovenske motošportnice in motošportniki ter voznice in vozniki kartinga v državnih ter pokalnih prvenstvih Slovenije in tisti, ki so zaznamovali sezono na mednarodnih prizoriščih, prejeli priznanja za dosežke v letu 2022. Slavnostna prireditev  s povabljenimi gosti se bo začela ob 18. uri, na njej pa bodo izžrebani tudi trije dobitniki nagradnega sklada, ki se je letos premierno formiral in je namenjen promociji motošporta in kartinga v Sloveniji. V bobnu za žreb bodo vsi tekmovalci, ki so se v letu 2022 udeležili vseh dirk državnega prvenstva v svoji panogi. Lani je sicer naziv najboljšega motošportnika že sedmič zapored osvojil Tim Gajser, prvič pa je bila izbrana tudi motošportnica leta. To prestižno priznanje AMZS je prejela Tjaša Fifer.

Ključne besede


AMZSšportMotošportnik letaprireditev

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

34

Priljubljenost članka

34

Shrani

Delite s prijatelji