AMZS Motošportnik leta 2020 v posebni oddaji AMZS Idealna linija

Organizacija prireditve zaradi zdravstvene situacije ni bila mogoča, zato se bo AMZS svojim najboljšim športnicam in športnikom poklonil s posebno oddajo AMZS Idealna linija.


Avto-moto zveza Slovenije, nacionalna športna zveza za motošport in karting, ob koncu sezone tradicionalno razglasi motošportnika leta in podeli priznanja najboljšim voznicam in voznikom v panogah pod svojim okriljem. V 2020 zaradi zdravstvene situacije, povezane z epidemijo novega koronavirusa, organizacija prireditve, na kateri bi se poklonili novemu naslovu svetovnega prvaka v motokrosu v prestižnem razredu MXGP Tima Gajserja in drugim dosežkom voznic in voznikov, ki tekmujejo z licenco AMZS, ni bila mogoča. Razglasitev najboljših bo zato v obliki posebne oddaje AMZS Idealna linija, ki bo na spletni strani AMZS Šport in AMZS YouTube kanalu objavljena v sredo, 20. januarja 2021, v dopoldanskem času.

Vabljeni k ogledu!

Vse prejemnike priznanj za športne dosežke v letu 2020 bo AMZS o natančnejšem terminu objave posebne oddaje AMZS Idealna linija in drugih podrobnostih obvestil prek elektronske pošte.

Ključne besede


Tim GajserAMZS ŠportMotošportnik letapriznanjeIdealna linija

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

27

Priljubljenost članka

27

Shrani

Delite s prijatelji