Sestanek za voznice in voznike vseh cestno hitrostnih disciplin

Komisija za cestno hitrostni motociklizem organizira sestanek za vse voznice in voznike, ki tekmujejo v državnem prvenstvu Slovenije v cestno hitrostnem in mini cestno hitrostnem motociklizmu.


Čeprav voznice in vozniki, ki tekmujejo v različnih panogah cestno hitrostnega motociklizma, po večini bolj ali manj mirujejo ter snujejo načrte za leto 2023, ki se počasi bliža, pa AMZS že podrobno pripravlja tekmovanja v prihodnjem letu. Okviren koledar dirk državnega prvenstva v cestno hitrostnem motociklizmu, ki ga zadnja leta uspešno vodi društvo 2n'race, je znan, kmalu pa bodo jasni tudi termini dirk državnega prvenstva v mini cestno hitrostnem motociklizmu, ki obsega dirke v minimotu, mini gp-ju 10 in za skuterje, medtem ko tekmovalci v supermotu vozijo dirke pokalnega prvenstva Slovenije. Zato Komisija za cestno hitrostni motociklizem in supermoto, ki jo vodi predsednik Marino Štok, organizira sestanek z voznicami in vozniki v mini cestno hitrostnem in cestno hitrostnem motociklizmu, ki nameravajo v letu 2023 sodelovati na dirkah državnega in pokalnega prvenstva Slovenije v posameznih disciplinah znotraj posamezne panoge. 

Sestanek bo v soboto, 10. decembra 2022, ob 15. uri v sejni dvorani AMZS. Dunajska 128, Ljubljana. Nanj so vabljeni voznice in vozniki minimota, mini gp-ja 10, skuterjev in supermota ter voznice in vozniki, ki tekmujejo v cestno hitrostnem motociklizmu, udeležijo pa se ga lahko tudi funkcionarji in drugi, ki bodo neposredno vpleteni v dogajanje na dirkah.

Beseda na sestanku bo tekla o okvirnih terminih posameznih preizkušenj za državno in pokalno prvenstvo Slovenije, o predlogih sprememb pravilnika ter drugi pereči problematiki, ki zadeva mini cestno hitrostni in cestno hitrostni motociklizem. Vabljeni!

Ključne besede


AMZSsupermotominimotoskutercestno hitrostni motociklizemsuperbikelicencaMarino Štokminigp2n'racesupersport 600mini cestno hitrostni motociklizemKomisija za cestno hitrostni motociklizem in supermoto

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

16

Priljubljenost članka

16

Shrani

Delite s prijatelji