Izobraževanje za motokros funkcionarje, vse voznike začetnike in vse spremljevalce v razredu MX50

AMZS bo izvedla izobraževanje za vse voznice začetnice in voznike začetnike ter tudi vse spremljevalce v kategoriji MX50 in seminar, ki je obvezen za vse, ki želijo v letu 2023 pridobiti funkcionarsko licenco v panogi motokros.


Komisija za motokros pri Avto-moto zvezi Slovenije organizira seminarja za vse, ki želijo v letu 2023 pridobiti funkcionarsko licenco v panogi motokros, in izobraževanje za vse spremljevalce tekmovalk in tekmovalcev v kategoriji MX50 ter vse voznice in voznike začetnike v tej panogi. Vsi zainteresirani imajo na voljo dva termina, ki bosta na dveh različnih lokacijah. 

Prvi termin: petek, 10. marec 2023 ob 18.00, AMD Orehova vas, Orehova cesta 26, Orehova vas. Za vse dodatne informacije je na mobilni telefonski številki 040 375 289 na voljo g. Aleš Furh.

Udeležba na seminarju je predpogoj za pridobitev licence funkcionarja v motokrosu. Licenca je obvezna tudi za vse spremljevalce tekmovalk in tekmovalcev v razredu MX50, v kolikor bodo ob progi na dirkah želeli nuditi pomoč svojim varovancem, in tudi za vse nove voznice in voznike – začetnike.

Drugi termin: torek, 14. marec 2023 ob 17.00, AMZS, Dunajska cesta 128, Ljubljana. Vse dodatne informacije so vam na voljo na email naslovu sport@amzs.si.

Uvodna dirka državnega prvenstva v motokrosu po trenutnem koledarju preizkušenj za leto 2023 je predvidena 2. aprila, in sicer na progi Prilipe v organizaciji AMD Brežice. Prva pokalna dirka sezone v motokrosu v letu 2023 bo prav tako na progi Prilipe 22. aprila.

Ključne besede


AMZSmotokrosizobraževanjedržavno prvenstvolicencaseminarpokalno prvenstvoMX50Komisija za motokrosfunkcionarska licencaspremljevalci

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

2

Priljubljenost članka

2

Shrani

Delite s prijatelji