Izobraževanje za športne funkcionarje v cestno hitrostnem motociklizmu

AMZS organizira seminar za vse športne funkcionarje, ki bodo v tekmovalnem letu 2023 imeli vloge na dirkah državnega prvenstva v cestno hitrostnem motociklizmu.


Komisija za cestno hitrostni motociklizem in supermoto pri AMZS organizira seminar za vse, ki želijo v letu 2023 pridobiti funkcionarsko licenco. AMZS sporoča, da je udeležba na seminarju obvezna za pridobitev funkcionarske licence v državnem prvenstvu Slovenije v vseh razredih, ki zajemajo panogi cestno hitrostni motociklizem in mini cestno hitrostni motociklizem (minimoto, minigp, skuter, supermoto) za leto 2023.

Seminar za športne funkcionarje v panogi cestno hitrostni motociklizem bo v soboto, 1. aprila 2023, ob 11. uri v Vrtojbi na poligonu društva GAS Vrtejba. Za vse dodatne informacije ali pojasnila vam je na voljo email naslov sport@amzs.si ali športna pisarna na sedežu AMZS na Dunajski cesti 128 v Ljubljani, ki jo vodi vodja področja avto-moto šport Luka Mežan.

Izobraževanje bo vodil Marino Štok, sicer predsednik Komisije za cestno hitrostni motociklizem in supermoto pri AMZS. Prijave na izobraževanje niso potrebne.

Ključne besede


AMZSizobraževanjecestno hitrostni motociklizemLuka MežanlicencaMarino Štok

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

2

Priljubljenost članka

2

Shrani

Delite s prijatelji