Seminar za pridobitev licence športni funkcionar v panogi trial

Avto-moto zveza Slovenije organizira izobraževanje za športne funkcionarje v trialu.


AMZS v okviru izobraževanj pripravlja seminar, na katerega so vabljeni vsi, ki želijo na dirkah v panogi trial pod okriljem AMZS sodelovati v vlogi športnega funkcionarja, kot je zahtevano po pravilnikih in uradnih aktih AMZS, ki so usklajeni z Mednarodno motociklistično zvezo (FIM). Na vseh tekmovanjih pod okriljem AMZS so posamezne funkcije jasno razdelane in razmejene, zato bo izobraževanje dobrodošlo za osvežitev spomina in seznanitev z novostmi, ki zadevajo pristojnosti in odgovornosti športnih funkcionarjev na dirkah v panogi trial. Izobraževanje bodo izvedli člani AMD Lukovica.

Seminar za športne funkcionarje v trialu bo v četrtek, 4. maja 2023, ob 19. uri na poligonu Trial Avto Kveder, Obrtniška1, 1225 Lukovica. Za vse morebitne dodatne informacije v zvezi z izvedbo seminarja vam je na voljo Vladimir Andrejka na številki mobilnega telefona 041 659 811, za pojasnila pa se lahko obrnete tudi na email naslov sport@amzs.si ali Luko Mežana, vodjo področja avto moto šport AMZS.

Vsi, ki želijo prisostvovati seminarju, ki je pogoj za pridobitev funkcionarske licence v panogi trial, naj se na navedeni datum in ob navedeni uri zglasijo na prizorišču, kjer bodo dobili vsa potrebna navodila in informacije o poteku in izvedbi seminarja. Vabljeni tudi voznice in vozniki triala ter drugi športniki, ki bi se radi seznanili z delom na trial dirkah in dobili morda pojasnila o pravilih, ki veljajo na trial tekmovanjih za državno prvenstvo.

Ključne besede


AMZStrializobraževanjeAMD LukovicaLuka MežanseminarVladimir Andrejkafunkcionarska licenca

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

5

Priljubljenost članka

5

Shrani

Delite s prijatelji