Nov izziv za Gajserja in Pancarja bo mivka v Arnhemu

V nedeljo, 20. avgusta, bo v nizozemskem Arnhemu šestnajsta dirka svetovnega prvenstva v motokrosu. Na dirki za Veliko nagrado Nizozemske bosta z licenco AMZS tekmovala Tim Gajser in Jan Pancar.


Gajser na nizozemskem prizorišče v Arnhemu, ki je novo v koledarju svetovnega prvenstva, upa na boljši rezultat, po tistem, ko je na dirki za VN Švedske minuli konec tedna na razmočeni progi privozil do 10. mestea. Vremenska napoved na vzhodu Nizozemske je za zdaj obetavna.

Zdi se, da mi vsak konec tedna malenkosti prekrižajo načrte, a tudi to je del motokrosa. Iti je treba naprej, pozabiti na te malenkosti in se osredotočiti na naslednjo dirko. Čeprav moj rezultat v nedeljo ni bil odličen, sem vseeno zadovoljen s svojim dirkanjem prek celotnega vikenda. In to je trenutno moj cilj, ne pa določen rezultat. Seveda se želim potegovati za zmago in stopničke, ampak v tem trenutku je pomembneje, da se vrnem v pripravljenost pred poškodbo. Veselim se še ene preizkušnje na mivki, upam tudi na lepo vreme.

Prva vožnja dirke za VN Nizozemske v razredu MXGP bo v nedeljo, 20. avgusta 2023, ob 14.15, druga pa ob 17.10.

Pancar nazaj med 10

Pancar, ki tekmuje v MX2, se bo v Arnhemu, štiri dirke pred koncem sezone, poskušal prebiti spet nazaj med najboljših deset v skupnem seštevku. Na dirki za VN Švedske minuli konec tedna je zdrsnil na 11. mesto. 

Prva vožnja dirke za VN Nizozemske v razredu MX2 bo v nedeljo, 20. avgusta 2023, ob 13.15, druga pa ob 16.10.

Ključne besede


Tim GajserAMZS športJan Pancarsvetovno prvenstvo v motokrosu

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji