#DameDirkajo: Jesenski trening motokrosa v MX parku Stranska vas

Motokrosistke, ki bi rade pred zimo izpilile in nadgradile svojo tehniko vožnje, vabljene na brezplačen trening, ki bo na motokros stezi pri Stranski vasi v Semiču v soboto, 11. novembra, ob 8. uri. Izpolnite prijavnico.


Komisija za ženske v motošportu vabi motokrosistke na brezplačen jesenski trening motokrosa, ki bo v soboto, 11. novembra, ob 8.uri na progi v Stranski vasi.

Skupaj s slovensko motokrosistko Majo Šketelj boste na kratko obnovile oziroma spoznale osnove motokrosa in varne vožnje na progi. Udeleženke boste na osnovi predhodnega znanja razdeljene v manjše skupine, da bo zagotovljena varnost in karseda kvaliteten individualiziran sekcijski trening. Primerno tako za popolne začetnice, kot tudi izkušenejše tekmovalke ter neodvisno od prostornine motorja.

Na treningu potrebujete svojo popolno motokrosistično opremo ter motor, po predhodnem dogovoru možna tudi izposoja (napišite v prijavnici spodaj). Uporaba proge se plača skrbniku proge. Udeležba na lastno odgovornost.

Število udeleženk je omejeno, pohitite s prijavo. V primeru večjega zanimanja bo organiziran dodaten termin. V primeru slabega vremena bo dogodek odpovedan oz. prestavljen.

Podatki o udeleženki

Privolim, da lahko Skupina AMZS zbira, shranjuje in uporablja (v nadaljevanju: obdeluje) moje osebne podatke.

Prikaži vse
Želim biti seznanjen s ponudbo

prek sporočil SMS/MMS, e-pošte, klasične pošte, klicev/videoklicev, multimedijskih platform, aplikacij, spletnih mest družbe in družbenih omrežij:

Pomagajte izboljšati storitve

 

Ključne besede


motokrostreningŽenske v motošportuMaja Šketelj

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

14

Priljubljenost članka

14

Shrani

Delite s prijatelji