AMZS napovednik za 37. teden

Koledar aktivnosti na področju motošporta in kartinga za obdobje od 9. septembra do 15. septembra 2019.


MOTOKROS

Dirka za svetovno prvenstvo

V Šanghaju na Kitajskem bo v nedeljo 15. septembra 2019 zgodaj zjutraj po našem času zadnja dirka svetovnega prvenstva v motokrosu. Dirke se bosta udeležila dva Slovenca. V razredu MXGP se bo svetovni prvak Tim Gajser skušal izogniti napakam, ki so ga na dirki v Turčiji kar drago stale. Dobro formo, s katero je v Afyonkarahisarju prišel do novih točk v razredu MX2, pa bo skušal pokazati tudi Jan Pancar.

Podrobnejši napovednik sledi v prihodnjih dneh.

Dirka za pokalno in rekreativno prvenstvo

V nedeljo 15. septembra 2019 bo znova sila živahno tudi na dirkališču Škedenj pri Slovenskih konjicah, kjer bo na sporedu dirka za pokalno in rekreativno prvenstvo Slovenije. Tekmovalci se bodo merili v razredih MX 50, MX 65, MX 85, MXR 2, MXR Open, MX2 in MX Open, MX Ženske ter dveh veteranskih razredih MX Veterani 1 in 2.

SPEEDWAY

Mednarodna pozivna dirka za Zlati znak in pokal Franca Babiča

AMD Krško v soboto 14. septembra 2019 organizira tradicionalno speedway dirko za Zlati znak občine Krško in pokal Franca Babiča. Na speedway ovalu na stadionu Matije Gubca se bo merilo šestnajst dirkačev, ki jih bodo organizatorji predstavili na novinarski konferenci 10. septembra 2019 ob 16. uri in 30 minuti v sejni sobi AMD Krško, ob 17. uri pa bo moč prisostvovati tudi treningu nekaterih domačih voznikov, ki se bodo v soboto na krškem ovalu potegovali za čimboljšo uvrstitev.

Ključne besede


MXGPTim GajsermotokrosJan PancarspeedwayMX2svetovno prvenstvo v motokrosu

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji