AMZS Idealna linija v Krškem in Idriji

Enajsta oddaja sezone s podrobnostmi motokrosa, speedwaya, triala, mini cestno hitrostnega motociklizma in o Dnevu slovenskega športa.


AMZS Idealna linija poroča o prvi od treh zaporednih dirk svetovnega prvenstva v motokrosu v Mantovi, kjer z licenco AMZS slovenske barve branita Tim Gajser in Jan Pancar. Na evropskem prvenstvu v cestno hitrostnem motociklizmu se je za čimboljša mesta borila peterica Slovencev. V Krškem smo dobili novega državnega prvaka v speedwayu, v Idriji pa so na naravni progi Karbidovka izvedli zadnjo preizkušnjo državnega prvenstva za voznike triala, ki so jo zaznamovale zelo zahtevne vremenske razmere. AMZS je s posebno virtualno dirko v kartingu obeležila Dan slovenskega športa.

Vabljeni k ogledu!

Ključne besede


AMZSTim GajsermotokrostrialJan PancarMatic Ivačičdržavno prvenstvospeedwayevropsko prvenstvosvetovno prvenstvoIdealna linijaDan slovenskega športa

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

13

Priljubljenost članka

13

Shrani

Delite s prijatelji