AMZS Idealna linija pospremila konec državnega prvenstva v minimotu, minigpju in za voznike skuterjev

Štirinajsta oddaja sezone s podrobnostmi treh zaporednih dirk svetovnega prvenstva v motokrosu, o koncu domače sezone za voznike minimota, minigpja in skuterjev ter o dirki za točke državnega prvenstva v cross countryju.


AMZS Idealna linija je spremljala tri zaporedne dirke, ki jih je gostil belgijski Lommel in na katerih je Tim Gajser na prvem mestu v skupnem seštevku točkovanja za svetovno prvenstvo še povečal prednost pred zasledovalci. V Vrtojbi se je končalo državno prvenstvo za voznike minimota, minigpja in skuterjev, v pokalnem prvenstvu pa so črto potegnili tudi vozniki supermota. V bližini Slovenj Gradca je bila na blatni progi na sporedu tretja dirka državnega prvenstva v cross countryju, ki je postregla z zelo zanimivimi vožnjami.

Vabljeni k ogledu!

Ključne besede


AMZSMXGPTim GajsermotokrossupermotominimotoskuterJan Pancarcross countrydržavno prvenstvoMX2svetovno prvenstvo v motokrosudržavno prvenstvo v cross countryjuminigppokalno prvenstvoIdealna linija

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

34

Priljubljenost članka

34

Shrani

Delite s prijatelji