Jan Pancar bo tudi v letu 2021 vozil za KTM Racestore Team

Slovenski motokrosist, ki na dirkah svetovnega prvenstva tekmuje z licenco AMZS v razredu MX2, bo še eno leto član moštva, ki ga vodi Paolo Mencacci.


Jan Pancar je lansko leto v svetovnem prvenstvu v skupnem seštevku v razredu MX2 osvojil 20. mesto, s čimer so bili pri moštvu KTM Racestore zelo zadovoljni. Z 20-letnim slovenskim voznikom so podaljšali pogodbo še za eno sezono. Pancar je Paola Mencaccija skozi leto 2020 prepričal z dobrimi vožnjami na dirkah svetovnega prvenstva, v katerih je italijanski šef moštva KTM Racestore prepoznal, da lahko Pancar pod njegovim okriljem še napreduje.

Jan nas je prepričal s predanostjo in vztrajnostjo, ki sta lastnosti, s katerima se lahko pohvali ne samo kot voznik, ampak tudi kot oseba. Še posebej vožnje in rezultati v drugem delu minule sezone so pokazatelj, da napreduje in raste. S skupnimi napori in trdim delom lahko rezultate, ki jih je dosegel, še preseže,

je prepričan Mencacci, ki bo s celotno ekipo Pancarju nudil maksimalen tehnični in logistični suport pri lovljenju še boljših rezultatov v letu 2021 med svetovno MX2 srenjo. Pancar, ki je pred dnevi prejel naziv najboljšega športnika občine Ivančna Gorica, se sicer že nekaj časa zavzeto pripravlja na novo sezono, v kateri bo zanesljivo želel narediti še korak naprej v karieri med najboljšimi motokrosisti sveta v razredu MX2.

Ključne besede


AMZSmotokrossvetovno prvenstvoMX2svetovno prvenstvo v motokrosulicencaPaolo MencacciKTM Racestore Team

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

4

Priljubljenost članka

4

Shrani

Delite s prijatelji