Odpovedana dirka motokrosistov v Mačkovcih

18. aprila 2021 je bila predvidena dirka za točke državnega prvenstva v Mačkovcih, a je žal odpovedana.


Epidemija koronavirusa pošteno kroji državna prvenstva v vseh panogah pod okriljem AMZS. Po dirki, ki je bila načrtovana na progi Prilipe pri Brežicah, je namreč zaradi epidemije koronavirusa ter ukrepov in veljavnih predpisov Vlade Republike Slovenije vsled bolezni covid-19 žal odpovedana tudi preizkušnja državnega prvenstva v motokrosu na stezi v Mačkovcih. Vse pristojnosti v zvezi z ukrepi in predpisi glede bolezni covid-19 so v domeni Vlade Republike Slovenije, za dosledno izvajanje ukrepov pa skrbijo Upravne enote na posameznem področju. O morebitnem sproščanju ukrepov povezanih z boleznijo covid-19 boste pravočasno obveščeni na komunikacijskih kanalih, s katerimi upravlja AMZS. AMZS in organizator AMD Štefan Kovač vse akterje in deležnike prosita za razumevanje v upanju, da se bodo razmere kmalu popravile do te mere, da se bo življenje vrnilo v stare tirnice ter da bo znova moč spet kmalu dirkati in tekmovati.

Za vse morebitne dodatne informacije in pojasnila ali razjasnitev nejasnosti v zvezi s predvidenim urnikom dirk za vse panoge pod okriljem AMZS vam je na sedežu AMZS na voljo vodja področja avto-moto šport Luka Mežan.

Ključne besede


AMZSmotokrosAMD Štefan Kovačdržavno prvenstvodržavno prvenstvo v motokrosukoronavirusepidemijacovid

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

6

Priljubljenost članka

6

Shrani

Delite s prijatelji